0
Winkelmand

Bloemkool met gepaneerde schnitzels

Snel en lekker: bloemkool met gepaneerde schnitzels.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook. Verwijder het groen van de bloemkool en kook de hele bloemkool met de stronk naar boven gericht 10-15 minuten.
  2. Verhit ondertussen een klontje boter in een andere koekenpan en bak de aardappelblokjes in 12 minuten rondom krokant.
  3. Verhit opnieuw een klontje boter in een koekenpan en bak de gepaneerde schnitzels in 6-8 minuten rondom goudbruin en gaar.
  4. Voeg, terwijl de schnitzels bakken, 200 ml. water aan een steelpan toe en breng aan de kook. Roer met een garde de sausmix door het water en blijf roeren tot de saus gebonden is.
  5. Verdeel de bloemkool in gelijke roosjes en serveer met de aardappelblokjes en de gepaneerde schnitzel over de borden. Garneer met de groentesaus.

Ingrediënten

4 personen

1 bloemkool

1 pakje mix voor groentesaus

1.5 zakjes aardappelblokjes

4 gepaneerde schnitzels

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bloemkool product photo
BloemkoolBloemkool is rijk aan vitamine C en vitamine K en dat is heel erg fijn, want vitamine K draagt bijvoorbeeld bij aan het sterk houden van onze botten.1,59
Alternatief
1
g'woon Mix voor groentesaus product photo
g'woon Mix voor groentesausg'woon Droge mix voor Saus voor over Groente 150gr0,87
Alternatief
1
Fresh & Easy Zoete aardappelblokjes product photo
Fresh & Easy Zoete aardappelblokjesFresh & Easy Zoete aardappelblokjes2,79
1
Varkensschnitzel gepaneerd 2 stuks product photo
Varkensschnitzel gepaneerd 2 stuksGepaneerde varkensschnitzel 2 stuks3,29
Alternatief
1

Alternatief