0
Winkelmand

Snelle aspergetaartjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Kerf met een mesje een vierkant in de plakjes bladerdeeg. Houd circa 1 cm van de rand vrij en snijd niet te diep. Bestrijk de rand met eidooier.
  2. Klop de crème fraîche los met de roomkaas, dille, 6 eetlepels pecorino en 1 theelepel peper. Verdeel de vulling over het bladerdeeg en zorg dat de vulling binnen de randen blijft.
  3. Leg per taartje 4 asperges op de vulling en duw ze een beetje erin. De asperges mogen iets uitsteken.
  4. Leg de taartjes op de bakplaat en bak circa 20 minuten in de oven, tot de randen van het bladerdeeg goudbruin zijn. Bestrooi met de rest van de pecorino en dille.

Ingrediënten

4 plakjes bladerdeeg

1 eidooier

8 eetlepels crème fraîche

8 eetlepels roomkaas

dille (naar smaak toevoegen)

dille (naar smaak toevoegen)

8 eetlepels pecorinokaas

16 groene asperges

Ingrediënten

Voor 0 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans Bladerdeeg0,95
Alternatief
1
Coop scharreleieren maat M (6 stuks) product photo
Coop scharreleieren maat M (6 stuks)1,99
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse Roomkaas1,19
Alternatief
2
Verse dille product photo
Verse dille1,53
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padano2,88
1
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
4

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
490
Koolhydraten
21
Vetten
39
Verzadigde vetten
20
Eiwitten
14
Vezels
3
Zout
1.3
Suiker
0