0
Winkelmand

Snelle chocolademousse met mokkaroom

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain-marie. Laat afkoelen en klop intussen de slagroom lobbig.
  2. Schep de helft van de slagroom en de kaneel door de chocolade.
  3. Verdeel de mousse over 6 glaasjes en laat circa 1 uur opstijven in de koelkast.
  4. Verwarm intussen de likeur en roer de suiker en koffiepoeder er goed door. Laat afkoelen en roer door de rest van de slagroom.
  5. Schenk de mokkaroom op de chocolademousse in de glaasjes en bestrooi met cacao.

Ingrediënten

6 personen

150 gram pure chocolade in stukjes

500 milliliter slagroom

1 theelepel kaneelpoeder

2 eetlepels amandellikeur

1 eetlepel suiker

1 theelepel oploskoffiepoeder

1 eetlepel cacaopoeder

Ingrediënten

Voor 6 personen

g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
2
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
2
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Di Antonio Amaretto product photo
Di Antonio AmarettoAMARETTO DI ANTONIO 6X0,5LX14,7%6,59
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Douwe Egberts Aroma rood oploskoffie product photo
Douwe Egberts Aroma rood oploskoffieDOUWE EGBERTS COFFEE INSTANT AROMA ROOD 200G4,75
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade2,09
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
435
Koolhydraten
18
Vetten
38
Verzadigde vetten
25
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0