0
Winkelmand

Snelle pizza met ricotta, spinazie en ansjovis

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de ricotta met de knoflook en citroensap en breng op smaak met zout en peper.
  2. Bestrijk de broden ermee. Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de ansjovis toe en laat de spinazie erin slinken.
  3. Schep de spinazie op de broodbodems en besprenkel met de chilipeper naar smaak. Bak de pizza's circa 10 minuten in de oven en serveer direct.

Ingrediënten

2 personen

250 gram ricotta

1 teentje knoflook geperst

0.5 citroen sap

4 platbroden
of
4 tortillawraps
of
4 focaccia's

2 eetlepels olijfolie

1 blikje ansjovisfilet

400 gram spinazie panklaar

1 theelepel chilipepervlokken

Ingrediënten

Voor 2 personen

Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8715196087637 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Banderos Tortilla wraps original product photo
Banderos Tortilla wraps originalBanderos Tortilla Wraps 6 Stuks 370 g0,92
Alternatief
1
8710624214746 product photo
Alternatief
4
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,39
Alternatief
1
8712200753939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
475
Koolhydraten
57
Vetten
18
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
19
Vezels
5
Zout
3.5
Suiker
0