0
Winkelmand

Soja-bechamelsaus met parmezaan

Op zoek naar een recept voor bechamelsaus met soja? Dit is de perfecte basis voor je pasta: soja-bechamelsaus met parmezaan.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de boter smelten in een pan met dikke bodem. Voeg de bloem toe en roer goed door. Bak 1-2 minuten op een lage stand om de bloem te garen.
  2. Voeg langzaam de sojadrink toe en breng al roerend aan de kook. Laat op lage stand nog circa 5 minuten zachtjes koken.
  3. Roer de Parmezaanse kaas erdoor tot deze is gesmolten en breng verder op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

Ingrediënten

4 personen

50 gram boter

50 gram bloem

600 milliliter sojadrank

100 gram Parmezaanse kaas

nootmuskaat (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Bak & braad product photo
g'woon Bak & braad0,42
Alternatief
1
Ok€ Tarwebloem product photo
Ok€ Tarwebloem0,38
1
Alpro Soja Mild & Creamy light product photo
Alpro Soja Mild & Creamy light2,35
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padano2,88
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalen2,35
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
295
Koolhydraten
11
Vetten
20
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
17
Vezels
1
Zout
0.7
Suiker
0