0
Winkelmand

Soufflé van pompoenstamppot met camembert

Probeer eens deze soufflé van pompoenstamppot met camembert!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Laat de stamppot buiten de koelkast op temperatuur komen.
  2. Klop de eiwitten in een schone kom met een elektrische mixer en een snuf zout tot stijve pieken. Klop de eidooiers in een andere kom schuimig en klop de stamppot erdoor tot een egaal mengsel.
  3. Zet de ovenschaaltjes in een grote ovenschaal of bakblik. Spatel de eiwitten door het stamppotbeslag en verdeel het mengsel over de schaaltjes.
  4. Leg een stukje camembert op elke portie en bestrooi met de amandelen. Bak de soufflés in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

500 gram pompoenstamppot gekoeld

4 eieren gesplitst

200 gram camemberts in 4 stukken

20 gram amandelschaafsel

Ingrediënten

Voor 4 personen

Biologische pompoen product photo
Biologische pompoenBiologische pompoen2,79
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
8717389314346 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
320
Koolhydraten
11
Vetten
20
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
22
Vezels
2
Zout
1.3
Suiker
0