0
Winkelmand

Spaanse chocolademelk

Stiekem ontzettend verslaafd aan chocoladerepen? In deze Spaanse warme chocolademelk zit 50 gram pure chocolade per glas.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Los de maïzena op in een kommetje met een klein beetje melk. Breek of hak de chocolade in stukjes en doe ze in een pan met het water, de melk en het maïzenapapje.
  2. Verwarm het mengsel al roerend, maar pas op dat de chocolademelk niet gaat koken. Haal de pan van het vuur, roer nog even door en voeg de suiker toe.
  3. Doe de chocolademelk in kopjes en besprenkel met een beetje kaneel. Serveren met een lepel.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel maizena

0.5 liter melk

200 gram pure chocolade min. 78% cacao

0.5 liter water

3 eetlepels suiker

evt. kaneelpoeder (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Duryea Maizena 250G 16x product photo
Duryea Maizena 250G 16xMAIZENA STARCH 16X250G BOX EB ITNL0,59
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
2
4260325350358 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,09
Alternatief
1

Alternatief