0
Winkelmand

Spaanse stoofpot

Een heerlijke, kruidige stoofpot met lekker veel groenten. Eenvoudig te bereiden en heel gezond.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
  2. Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.
  3. Pel de ui en de knoflook en snijd dit klein.
  4. Verwarm de olie in een braadpan en fruit hierin de ui en de knoflook.
  5. Voeg de aardappelblokjes toe en bak ze met peper enkele minuten mee.
  6. Doe de sperziebonen erbij met het paprikapoeder, de komijn en wat water.
  7. Stoof het gerecht in ca. 15 minuten gaar.
  8. Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze af.
  9. Snijd de worst in reepjes.
  10. Schep de kikkererwten en de worst door het gerecht en warm het geheel goed door.

Ingrediënten

2 personen

400 gram aardappelen

400 gram sperziebonen

1 (rode) ui

1 teentje knoflook

2 eetlepels olie

0.5 eetlepel paprikapoeder

0.5 theelepel komijn

1 klein blikje kikkererwten

30 gram cervelaatworsten

Ingrediënten

Voor 2 personen

8717472029973 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Sperziebonen product photo
SperziebonenUnbranded Sperziebonen 400 GRM VERPAKT2,29
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot2,19
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
8710624275846 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Cervelaat product photo
CervelaatCervelaat2,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
524.12
Koolhydraten
62.65
Vetten
18.23
Verzadigde vetten
4.99
Eiwitten
18.71
Vezels
17.87
Zout
0.87
Suiker
4.04