0
Winkelmand

Spaghetti caprese met parmaham

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti. Mix intussen in een keukenmachine de zongedroogde tomaatjes, tomatenpuree en knoflook glad.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de tomatensaus circa 3 minuten. Verhit de rest van de olijfolie in een andere koekenpan en bak hierin de hamplakken krokant.
  3. Roer de spaghetti door de tomatensaus en bestrooi met de basilicum en rucola. Scheur de mozzarella en leg samen met de krokante ham op de pasta.

Ingrediënten

4 personen

300 gram spaghetti

100 gram zongedroogde tomaatjes uitgelekt

2 eetlepels tomatenpuree

1 teentje knoflook

4 eetlepels olijfolie

8 plakken parmaham
of
8 plakken rauwe hammen

1 bosje basilicum blaadjes gescheurd

75 gram rucola

1 bol mozzarella

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Spaghetti product photo
g'woon Spaghettig'woon Spaghetti0,57
Alternatief
1
Tomaat zongedroogd product photo
Tomaat zongedroogdTomaat zongedroogd2,69
Alternatief
1
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerd product photo
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerdg'woon tomatenpuree dubbel geconcentreerd 140gr0,49
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke prosciutto crudo product photo
Trots van Coop Authentieke prosciutto crudoRauwe, gedroogde, 10 maanden gerijpte ham3,30
Alternatief
2
Trots van Coop kleintje Authentieke rauwe ham product photo
Trots van Coop kleintje Authentieke rauwe hamTop! van Coop Kleintje authentiek rauwe ham1,69
Alternatief
4
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Galbani Mozzarella di bufala product photo
Galbani Mozzarella di bufalaGalbani Mozzarella Bufala 125g2,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
585
Koolhydraten
71
Vetten
21
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
25
Vezels
6
Zout
2.6
Suiker
0