0
Winkelmand

Spaghetti carbonara met doperwten

Probeer ook eens deze spaghetti carbonara met doperwten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een grote pan water met zout aan de kook. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, kook de laatste 3 minuten de doperwten mee.
  2. Verwarm ondertussen de olie en bak hierin de spekblokjes op middelhoge stand tot ze licht kleuren.
  3. Voeg de knoflook toe en bak nog een minuut mee.
  4. Giet de spaghetti met doperwten af en schep het mengsel direct in de koekenpan met het spek en de knoflook.
  5. Voeg de eieren en de helft van de geraspte kaas toe en schep alles goed om tot het ei als een laagje saus gestold is om de hete spaghetti.
  6. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de spaghetti direct, met de rest van de kaas.
  7. Lekker met een tomatensalade.

Ingrediënten

4 personen

400 gram spaghetti

200 gram diepvriesdoperwten

2 eetlepels olijfolie

200 gram gerookte ontbijtspekblokjes

3 teentjes knoflook gesnipperd

3 eieren losgeklopt

75 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Spaghetti tradizionali product photo
Grand'Italia Spaghetti tradizionaliGrand'Italia Spaghetti Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
g'woon Doperwten extra fijn product photo
g'woon Doperwten extra fijng'woon Doperwten extra fijn 200g0,94
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710725019165 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
730
Koolhydraten
77
Vetten
30
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
35
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0