0
Winkelmand

Spaghetti Carbonara met pancetta en knoflook

Deze spaghetti is extra lekker met pancetta en knoflook!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook en kook de spaghetti in ongeveer 8 minuten beetgaar.
  2. Bak ondertussen de pancetta licht krokant en haal het uit de pan. Gooi het vet weg.
  3. Bak de fijngesneden teentjes knoflook in twee eetlepels extra vergine olijfolie en meng de saus erdoor. Verwarm het geheel al roerende.
  4. Snijd de peterselieblaadjes fijn en bewaar in een kommetje.
  5. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  6. Meng de spaghetti met de saus en verdeel over voorverwarmde borden. Garneer met de gebakken pancetta en de fijngesneden peterselie en bestrooi met Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

5 personen

500 gram Grand'Italia Spaghetti

400 gram Grand'Italia Carbonara

100 gram pancetta in stukjes gesneden

1 handje Parmezaanse kaas

2 teentjes knoflook gepeld

1 scheutje extra vergine olijfolie

1 bosje bladpeterselie fijngesneden

Ingrediënten

Voor 5 personen

Grand'Italia Spaghetti tradizionali product photo
Grand'Italia Spaghetti tradizionaliGrand'Italia Spaghetti Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
Grand'Italia Carbonara product photo
Grand'Italia CarbonaraGrand'Italia Carbonara 400 g3,09
Alternatief
1
Fiorucci Pancetta product photo
Fiorucci PancettaFiorucci pancetta 50 gram Vleeswaren1,50
2
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief