0
Winkelmand

Spaghetti en roomsaus met kip en oesterzwammen

Probeer eens deze spaghetti en roomsaus met kip en oesterzwammen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de spekblokjes in een droge hapjespan uit tot ze bijna krokant zijn. Kook intussen de spaghetti beetgaar.
  2. Voeg de kipreepjes bij het spek en roerbak op middelhoge stand circa 2 minuten mee.
  3. Voeg de knoflook, Provençaalse kruiden en oesterzwammen toe en roerbak nog 2 minuten. Voeg als laatste de kookroom toe en breng aan de kook.
  4. Schep de spaghetti goed door de roomsaus en breng eventueel op smaak met zout en peper. Garneer met rucola.

Ingrediënten

4 personen

100 gram ontbijtspekblokjes

300 gram spaghetti

300 gram kipfilet in stukken

0.5 theelepel knoflook geperst

1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden

300 gram oesterzwammen in repen

200 milliliter kookroom

1 handje rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

Spekreepjes gerookt duo product photo
Spekreepjes gerookt duoCoop Spekreepjes Gerookte 0.250 kg Tray3,79
Alternatief
1
g'woon Spaghetti product photo
g'woon Spaghettig'woon Spaghetti0,57
Alternatief
1
8718882998675 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8710147572613 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Oesterzwam product photo
OesterzwamOesterzwam1,49
2
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
545
Koolhydraten
57
Vetten
20
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
34
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0