0
Winkelmand

Spaghetti met ansjovis en tomaatjes

Probeer eens deze spaghetti met ansjovis en tomaatjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit 4 eetlepels olie met de knoflook op een lage stand tot het begint te geuren, maar de knoflook nog niet verkleurt. Voeg de ansjovis en tomaatjes toe en laat op middelhoge stand zacht worden. Breng op smaak met chilipeper.
  2. Kook intussen de spaghetti beetgaar. Schep de spaghetti door de saus en voeg de rest van de olijfolie toe. Hussel goed door elkaar zodat de saus zich aan de spaghetti hecht.

Ingrediënten

4 personen

5 eetlepels olijfolie

4 teentjes knoflook in plakjes

1 blikje ansjovisfilet grof gehakt, uitgelekt

250 gram cherry-/kerstomaatjes in kwarten

chilipepervlokken (naar smaak toevoegen)

300 gram spaghetti

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Verstegen Strooier chili vlokken product photo
Verstegen Strooier chili vlokkenVerstegen chili vlokken 28 g Pot2,69
1
g'woon Spaghetti product photo
g'woon Spaghettig'woon Spaghetti0,57
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
420
Koolhydraten
57
Vetten
15
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
12
Vezels
3
Zout
1.5
Suiker
0