0
Winkelmand

Spaghetti met beenham en groene asperges

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit intussen de olijfolie en fruit hierin de ui glazig.
  2. Voeg de knoflook, beenham en asperges toe en bak tot de asperges wat kleur hebben gekregen. Voeg de crème fraîche en peterselie toe en roer goed door.
  3. Voeg de citroenrasp toe en breng de saus op smaak met zout en citroensap. Giet de spaghetti af en meng door de saus.
  4. Warm circa 2 minuten mee, tot de saus goed aan de pasta blijft hangen. Verdeel over borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

4 personen

350 gram spaghetti

2 eetlepels olijfolie

2 uien gesnipperd

2 teentjes knoflook geperst

150 gram beenhammen in reepjes

200 gram groene asperges in stukjes

150 milliliter crème fraîche

0.5 bosje peterselie fijngehakt

1 citroen rasp en sap

50 gram Parmezaanse kaas

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Spaghetti product photo
g'woon Spaghettig'woon Spaghetti0,57
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
2
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
2364578000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
610
Koolhydraten
70
Vetten
24
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
25
Vezels
5
Zout
0.1
Suiker
0