0
Winkelmand

Spaghetti met blauwe kaas- en walnotensaus

Probeer ook eens spaghetti met blauwe kaas- en walnotensaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti beetgaar.
  2. Bak de spekblokjes 2 minuten. Voeg de crème fraîche toe met de gorgonzola, de noten en de pesto. Verwarm de saus zonder te koken.
  3. Schep de saus door de spaghetti en garneer met basilicumblaadjes.
  4. Lekker met tomatensla.

Ingrediënten

4 personen

500 gram spaghetti

200 gram mager gerookt spek in blokjes

200 milliliter demi crème fraîche

200 gram gorgonzola

100 gram walnoten grof gehakt
of
100 gram pecannoten grof gehakt

1 eetlepel pesto

verse basilicum (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Spaghetti product photo
g'woon Spaghettig'woon Spaghetti0,57
Alternatief
1
Spekreepjes gerookt product photo
Spekreepjes gerooktSpekreepjes2,69
Alternatief
1
Melkan demi crème fraîche product photo
Melkan demi crème fraîchemelkan Demi Crème Fraîche 125ml0,99
Alternatief
2
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
2
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Coop Pecannoten gezouten product photo
Coop Pecannoten gezoutenCoop Pecannoten Gezouten 115gr3,29
Alternatief
1
Grand'Italia Pesto product photo
Grand'Italia PestoGrand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g2,79
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1065
Koolhydraten
95
Vetten
58
Verzadigde vetten
23
Eiwitten
38
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0