0
Winkelmand

Spaghetti met bloemkool en sardines

Probeer ook eens deze heerlijke Spaghetti met bloemkool en sardines!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de bloemkoolroosjes 3 minuten en giet ze af. Spoel er koud water over.
  2. Kook de spaghetti in ruim kokend water met zout beetgaar. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan goudbruin.
  3. Verwijder de graatjes uit de sardines. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de bloemkool met de knoflook 3 minuten.
  4. Voeg de gehalveerde sardines, de helft van de amandelen en de tomaten toe. Roerbak voorzichtig 2 minuten.
  5. Schep het roerbakmengsel door de spaghetti en warm goed door. Bestrooi het gerecht voor het serveren met de rest van de amandelen en peterselie.

Ingrediënten

4 personen

400 gram bloemkoolroosjes in kleine roosjes

400 gram spaghetti

2 eetlepels geschaafde amandelen

240 gram sardines blik, op olie

3 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook geperst

125 gram cherry-/kerstomaatjes gehalveerd

2 eetlepels peterselie gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bonduelle Bloemkoolroosjes product photo
Bonduelle BloemkoolroosjesBonduelle diepvriesgroenten Bloemkoolroosjes 400g stazak1,79
1
Grand'Italia Spaghetti tradizionali product photo
Grand'Italia Spaghetti tradizionaliGrand'Italia Spaghetti Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
5016599006977 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
635
Koolhydraten
78
Vetten
22
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
28
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0