0
Winkelmand

Spaghetti met gehaktballetjes, bladspinazie en Parmezaanse kaas

Probeer eens deze spaghetti met gehaktballetjes, bladspinazie en Parmezaanse kaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng 200 gram rundergehakt met 1 ei en 3 verkruimelde beschuiten
  2. Rol ca. kleine 15 balletjes van het gehakt
  3. Bak de balletjes in 2 eetlepes Bertolli vloeibare margarine of Bertolli olijfolie in ca 5 minuten rondom bruin
  4. Voeg 150 gram verse bladspinazie toe en bak deze mee totdat alle spinazie geslonken is
  5. Voeg vervolgens Bertolli pastasaus kaas & basilicum toe en verwarm de saus 5 minuten op laag vuur
  6. Serveer de pastasaus over de gekookte spaghetti en garneer met geraspte Parmezaanse kaas

Ingrediënten

2 personen

200 gram rundergehakt

1 ei

3 beschuitjes

2 eetlepels vloeibare margarine

150 gram verse bladspinazie

Bertolli pastasaus kaas & basilicum (naar smaak toevoegen)

Parmezaanse kaas (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

8713526800307 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Beschuitbollen product photo
BeschuitbollenBeschuitbollen1,49
Alternatief
1
g'woon Culinair vloeibare margarine product photo
g'woon Culinair vloeibare margarineg'woon Culinair vloeibare margarine1,49
1
g'woon Bladspinazie grof gesneden product photo
g'woon Bladspinazie grof gesnedenG'woon Gesneden spinazie, diepvries 450 GRM Doos0,99
Alternatief
1
8712100357893 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief