0
Winkelmand

Spaghetti met kalkoen en tomaten-mascarponesaus

Probeer ook eens deze spaghetti met kalkoen en tomaten-mascarponesaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de kalkoenreepjes met zout en peper en bak ze in 15 minuten rondom goudbruin en gaar.
  2. Verhit de rest van de olijfolie en fruit hierin de knoflook. Voeg de gezeefde tomaten en rozemarijn toe. Verwarm dit en voeg de mascarpone in gedeeltes toe. Roer goed en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de spaghetti met de saus over warme borden. Schep de kalkoen erbij en leg een pluk rucola, eventueel iets kleiner gesneden, erop.

Ingrediënten

4 personen

400 spaghetti

3 eetlepels olijfolie

500 gram kalkoenfilet in reepjes

2 teentjes knoflook gehakt

400 milliliter gezeefde tomaten blik

1 eetlepel verse rozemarijn gehakt

250 gram mascarpone

75 gram rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Spaghetti product photo
g'woon Spaghettig'woon Spaghetti0,57
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
2389368000000 product photo
Alternatief
5
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
g'woon Gezeefde tomaten product photo
g'woon Gezeefde tomateng'woon Gezeefde tomaten0,59
Alternatief
1
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
920
Koolhydraten
78
Vetten
45
Verzadigde vetten
21
Eiwitten
50
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0