0
Winkelmand

Spaghetti met kip, bleekselderij en sinaasappel

Probeer ook eens deze heerlijke spaghetti met kip, bleekselderij en sinaasappel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de sinaasappels dik, snijd de partjes uit de vliezen en vang het sap op.
  2. Kook de spaghetti beetgaar, giet af en spoel er koud water over.
  3. Bestrooi de kip met zout en peper en bak deze 10 minuten in de hete olijfolie. Voeg de laatste 5 minuten de bleekselderij toe.
  4. Schep de sinaasappel met het sap, de pesto en de spaghetti erdoor en verwarm even. Garneer het gerecht met een pluk tuinkers.

Ingrediënten

4 personen

2 sinaasappels

400 gram spaghetti

400 gram kipfilets in reepjes

2 eetlepels olijfolie

4 stengels bleekselderij in smalle boogjes

2 eetlepels rode pesto

4 eetlepels tuinkers bakje

Ingrediënten

Voor 4 personen

Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
Grand'Italia Spaghetti tradizionali product photo
Grand'Italia Spaghetti tradizionaliGrand'Italia Spaghetti Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
Kipfilet product photo
KipfiletCOOP Kipfilet 2020+ Fixed Weight 2st4,31
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
g'woon Rode pesto multipack product photo
g'woon Rode pesto multipackg'woon Rode Pesto 2x90gr1,89
Alternatief
1
Bio+ Tuinkers product photo
Bio+ TuinkersBio-Tuinkers1,00
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
595
Koolhydraten
80
Vetten
13
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
37
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0