0
Winkelmand

Spaghetti met kruidenpesto en cocktailtomaten

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze goudbruin zijn.
  3. Hak de peterselie, dille en munt grof. Snijd de citroen in partjes en halveer de cherrytomaten. Rasp de parmezaan. Pel de knoflook en snijd fijn.
  4. Pureer met een staafmixer de kruiden samen met de olijfolie, pijnboompitten en helft van de parmezaan tot een pesto.
  5. Verhit een scheutje olie in een diepe koekenpan en bak de cherrytomaatjes voor ongeveer 3 minuten. Voeg de pesto en spaghetti toe en meng alles door elkaar
  6. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer met de overgebleven parmezaan en serveer met partjes citroen.

Ingrediënten

4 personen

400 gram spaghetti

40 gram pijnboompitten

1 bosje platte peterselie

1 bosje dille

1 bosje munt

1 stuk citroen

500 gram cocktailtomaten

50 gram Parmezaan

1 teen knoflook

30 mililiters olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Spaghetti product photo
g'woon Spaghettig'woon Spaghetti0,57
Alternatief
1
8710195028056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
8718503613376 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Cocktail trostomaten product photo
Cocktail trostomatenCocktail trostomaten2,41
Alternatief
2
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief