0
Winkelmand

Spaghetti met paddenstoelen, kaas en kruiden

Probeer ook eens deze heerlijke spaghetti met paddenstoelen, kaas en kruiden!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Borstel of veeg de champignons schoon. Halveer de champignons of snijd ze in vieren.
  2. Kook de spaghetti beetgaar.
  3. Verhit de olijfolie, fruit hierin de knoflook en bak de champignons met zout en peper 4 minuten. Meng de tijm erdoor.
  4. Schep de spaghetti met de peterselie en kaas er luchtig door.

Ingrediënten

4 personen

400 gram champignons

500 gram spaghetti

50 milliliter olijfolie

2 teentjes knoflook

1 eetlepel verse tijm alleen de blaadjes

1 bosje peterselie

150 gram belegen kaas grof geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Witte champignons product photo
Witte champignonsCoop - fijn 250g0,99
Alternatief
2
Grand'Italia Spaghetti tradizionali product photo
Grand'Italia Spaghetti tradizionaliGrand'Italia Spaghetti Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Melkan Jong belegen 48+ kaas stuk product photo
Melkan Jong belegen 48+ kaas stukMelkan Gouda Jong-Belegen 48+ 930g8,71
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
725
Koolhydraten
92
Vetten
26
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
26
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0