0
Winkelmand

Spaghetti met pesto

Probeer eens spaghetti met pesto alla Genovese, rucola en pijnboompitjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng het water voor de pasta aan de kook.
  2. Rooster de pijnboompitjes kort in een koekenpan.
  3. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking en halveer in de tussentijd de cherrytomaatjes.
  4. Meng de spaghetti met de pesto en een scheutje olijfolie in een kom en voeg de rucola en de cherrytomaatjes toe. Strooi als laatste de geroosterde pijnboompitjes erover.

Ingrediënten

4 personen

400 gram Grand'Italia Spaghetti

185 gram Grand'Italia Pesto alla Genovese

150 gram rucola

250 gram cherrytomaatjes

50 gram pijnboompitten

1 scheutje extra vergine olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Spaghetti tradizionali product photo
Grand'Italia Spaghetti tradizionaliGrand'Italia Spaghetti Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
Grand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g product photo
Grand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 gGrand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g2,79
Alternatief
1
Rucola slamelange product photo
Rucola slamelangeUnbranded Rucola sla melange 150 GRM VERPAKT2,09
Alternatief
1
Chameur tros cherry tomaat product photo
Chameur tros cherry tomaatChameur tros cherry tomaat2,99
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
2
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief