0
Winkelmand

Spaghetti met radijs en parmezaan

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Was de radijsjes.
  2. Verwijder het loof, hak het grof en houd apart. Snijd de radijsjes in partjes. Kook de spaghetti beetgaar.
  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin de sjalot en knoflook. Schep de pijnboompitten, radijsjes, het radijsloof en de pesto erdoor.
  4. Giet de spaghetti af en schep deze erdoor. Besprenkel de pasta met olijfolie en citroensap. Bestrooi met de kaas.

Ingrediënten

4 personen

50 gram pijnboompitten

2 bosjes radijsjes

300 gram spaghetti

olijfolie (naar smaak toevoegen) om te besprenkelen

olijfolie (naar smaak toevoegen) om te besprenkelen

2 sjalotjes fijngesnipperd
of
1 ui fijngesnipperd

2 teentjes knoflook fijngehakt

1 eetlepel pesto

1 citroen sap

50 gram Parmezaanse kaas in flinters

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
2
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Grand'Italia Spaghetti tradizionali product photo
Grand'Italia Spaghetti tradizionaliGrand'Italia Spaghetti Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
500
Koolhydraten
62
Vetten
19
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
19
Vezels
3
Zout
0.4
Suiker
0