0
Winkelmand

Spaghetti met radijs en parmezaan

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Was de radijsjes.
  2. Verwijder het loof, hak het grof en houd apart. Snijd de radijsjes in partjes. Kook de spaghetti beetgaar.
  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin de sjalot en knoflook. Schep de pijnboompitten, radijsjes, het radijsloof en de pesto erdoor.
  4. Giet de spaghetti af en schep deze erdoor. Besprenkel de pasta met olijfolie en citroensap. Bestrooi met de kaas.

Ingrediënten

4 personen

50 gram pijnboompitten

2 bosjes radijsjes

300 gram spaghetti

olijfolie (naar smaak toevoegen) om te besprenkelen

olijfolie (naar smaak toevoegen) om te besprenkelen

2 sjalotjes fijngesnipperd
of
1 ui fijngesnipperd

2 teentjes knoflook fijngehakt

1 eetlepel pesto

1 citroen sap

50 gram Parmezaanse kaas in flinters

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710195028056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Spaghetti product photo
g'woon Spaghettig'woon Spaghetti0,57
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Grand'Italia Pesto product photo
Grand'Italia PestoGrand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g2,79
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
500
Koolhydraten
62
Vetten
19
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
19
Vezels
3
Zout
0.4
Suiker
0