0
Winkelmand

Spaghetti met sardientjes en rode peper

Probeer ook eens deze spaghetti met sardientjes en rode peper!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Giet de sardines af en vang de olie op. Verhit een beetje sardine-olie en fruit hierin de ui, rode peper en knoflook circa 3 minuten.
  2. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze circa 2 minuten mee.
  3. Voeg de helft van de sardines toe. Kook de spaghetti beetgaar.
  4. Rooster het broodkruim in een droge hete koekenpan en schep de peterselie erdoor.
  5. Giet de spaghetti af. Schep de spaghetti luchtig door het sardinemengsel, leg de overige sardines erop en bestrooi met het broodkruim. Garneer met partjes citroen.

Ingrediënten

4 personen

400 gram sardinesfilet blikje

1 ui gesnipperd

2 rode pepers in ringetjes, zonder zaadjes

2 teentjes knoflook gesnipperd

70 gram tomatenpuree blikje

400 gram spaghetti

4 sneeën oud brood verkruimeld, zonder korst

4 eetlepels verse peterselie gehakt

1 citroen in partjes, schoongeboend

Ingrediënten

Voor 4 personen

5000171033628 product photo
Alternatief
4
Momenteel niet beschikbaar
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerd product photo
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerdg'woon tomatenpuree dubbel geconcentreerd 140gr0,49
Alternatief
1
g'woon Spaghetti product photo
g'woon Spaghettig'woon Spaghetti0,57
Alternatief
1
Boeren volkoren brood heel product photo
Boeren volkoren brood heelHeel volkorentarwebrood1,63
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
680
Koolhydraten
90
Vetten
18
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
37
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0