0
Winkelmand

Spaghetti met vegetarische balletjes

Een klassieke spaghetti, maar dan met de overheerlijke vegetarische gehaktballetjes van Iglo Green Cuisine.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de Green Cuisine vegetarische balletjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking en giet deze af.
  3. Kook de pastasaus, voeg de reepjes basilicum toe en breng de saus op smaak met peper.
  4. Verdeel de spaghetti, de saus en de vegetarische balletjes over twee borden. Serveer met geraspte Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

4 personen

200 gram spaghetti

1 pot pastasaus

Parmezaanse kaas (naar smaak toevoegen) geraspt, naar smaak

5 blaadjes basilicum in reepjes

peper (naar smaak toevoegen) naar smaak

240 gram Iglo Green Cuisine vegetarische balletjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Spaghetti product photo
g'woon Spaghettig'woon Spaghetti0,57
Alternatief
1
Casa Del Sud Pastasaus Napoletana product photo
Casa Del Sud Pastasaus NapoletanaCasa Del Sud Pastasaus Napoletana0,99
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
g'woon Witte peper product photo
g'woon Witte peperG'woon Witte Peper 50 gram0,79
Alternatief
1
Iglo Vegetarische balletjes product photo
Iglo Vegetarische balletjesIglo Vegetarische balletjes3,45
Alternatief
1

Alternatief