0
Winkelmand

Spaghetti met voorjaarsgroenten

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar. Blancheer de tuinbonen en dop ze tot felgroene boontjes.
  2. Verhit de olie en roerbak hierin de broccoli circa 10 minuten. Voeg de knoflook toe en bak 2 minuten mee.
  3. Giet de pasta af en vang wat van het kookwater op. Voeg de gekookte pasta en 4 eetlepels van het kookwater toe aan de broccoli en meng goed.
  4. Voeg de rucola, limoenrasp, -sap, de tuinbonen en de helft van de bieslook toe. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta over borden en bestrooi met de rest van de bieslook.

Ingrediënten

4 personen

350 gram spaghetti

350 gram diepvriestuinbonen

5 eetlepels olijfolie

500 gram broccoli

4 teentjes knoflook fijngehakt

75 gram rucola

1 limoen rasp en sap

8 eetlepels bieslook fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Spaghetti tradizionali product photo
Grand'Italia Spaghetti tradizionaliGrand'Italia Spaghetti Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT0,88
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Niet beschikbaar

diepvriestuinbonen
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
500
Koolhydraten
68
Vetten
15
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
18
Vezels
10
Zout
0
Suiker
0