0
Winkelmand

Spaghetti puttanesca

Een tikkeltje anders dan de normale spaghetti's, maar absoluut de moeite waard: spaghetti puttanesca. Laat je verrassen door de combinatie van ansjovis, zwarte olijven en kappertjes. 

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit olie in een pan, voeg de knoflook en de ansjovis toe, bak al roerend tot de ansjovis is 'gesmolten'.
  2. Kook de Spaghetti all'Uovo volgens de aanwijzing op de verpakking.
  3. Voeg de Sugocasa bij de ansjovispasta en verwarm dit mengel (al roerend) op.
  4. Temper het vuur en roer de olijven, de peterselie en de kappertjes door de saus.
  5. Giet de Spaghetti all’Uovo af en meng direct door de tomatensaus.

Ingrediënten

2 personen

200 gram Grand'Italia Spaghetti all'Uovo

0.5 eetlepel kappertje

250 gram Grand'Italia Sugocasa Tradizionale

1 eetlepel olijfolie

1 teentje knoflook gepeld

25 gram ansjovisfilets

50 gram zwarte olijven ontpit

handje peterselie (naar smaak toevoegen) kleingesneden

snufje zout en peper (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

Grand'Italia Spaghetti all'uovo product photo
Grand'Italia Spaghetti all'uovoGrand'Italia Spaghetti all'Uovo 500 g2,09
Alternatief
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
Grand'Italia Sugocasa tradizionali product photo
Grand'Italia Sugocasa tradizionaliGrand'Italia Sugocasa Tradizionale 690 g2,35
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,99
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
8715800000595 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief