0
Winkelmand

Speculaaskoffie

Probeer eens deze speculaaskoffie!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de slagroom met de poedersuiker stijf.
  2. Meng de bruine suiker met de cacaopoeder en speculaaskruiden in een kommetje. Voeg 1 eetlepel kokend water toe en roer glad.
  3. Klop dit door de espressokoffie tot de suiker is opgelost en verdeel over glazen.
  4. Maak af met een flinke toef slagroom en bestuif met wat speculaaskruiden.
  5. Serveer met een lange lepel.

Ingrediënten

4 personen

100 milliliter slagroom

1 eetlepel poedersuiker

4 theelepels bruine suiker

1 theelepel cacaopoeder

0.5 theelepel speculaaskruiden

400 milliliter espressokoffie heet

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
Alternatief
1
Van Gilse Bruine kandij fijn product photo
Van Gilse Bruine kandij fijnVan Gilse Bruine Kandij Fijn 500 Gram Doos2,15
Alternatief
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade2,09
1
Verstegen Mix voor koek & speculaas product photo
Verstegen Mix voor koek & speculaasVerstegen kruidenmix voor koek en speculaas 40 g Pot1,65
1
7613031526406 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
115
Koolhydraten
8
Vetten
9
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0