0
Winkelmand

Speculaasmuffins met amandel

Probeer eens deze speculaasmuffins met amandel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Meng het bakmeel met de suiker, speculaaskruiden en een snufje zout.
  3. Meng in een andere kom de boter met de eieren en melk. Schep het bloemmengsel door het botermengsel en mix tot een glad beslag.
  4. Verdeel het beslag over de muffinvorm en bestrooi met het amandelschaafsel. Bak de muffins in de oven in 15-20 minuten gaar en goudbruin.

Ingrediënten

200 gram zelfrijzend bakmeel

150 gram suiker

2 theelepels speculaaskruiden

100 gram boter op kamertemperatuur

2 eieren

200 milliliter melk

1 eetlepel amandelschaafsel

Ingrediënten

Voor 0 personen

Bindy Zelfrijzend bakmeel product photo
Bindy Zelfrijzend bakmeelBindy Zelfrijzend bakmeel0,90
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Verstegen Mix voor koek & speculaas product photo
Verstegen Mix voor koek & speculaasVerstegen kruidenmix voor koek en speculaas 40 g Pot1,65
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
290
Koolhydraten
38
Vetten
13
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0