0
Winkelmand

Speculaaspudding met appelharten

Probeer ook eens deze heerlijke speculaaspudding met appelharten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180°C. Stamp de speculaasjes fijn.
  2. Klop de melk met de room, 50 g van de suiker, kaneel en eieren los en roer de gestampte speculaas erdoor.
  3. Giet dit in de cakevorm en zet deze in een ovenvaste schaal met een laagje water.
  4. Zet de schaal in de oven en bak de pudding in circa 20 minuten gaar. Laat afkoelen.
  5. Steek harten uit de appelplakken en bestrooi ze met suiker en kaneel. Snijd de pudding in stukken en serveer met een of meerdere appelharten.

Ingrediënten

4 personen

200 gram speculaasjes

250 milliliter melk

200 milliliter slagroom

65 gram bruine suiker

2 mespuntjes kaneelpoeder

3 eieren

1 grote appel in dikke plakken

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725014108 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Van Gilse Bruine kandij fijn product photo
Van Gilse Bruine kandij fijnVan Gilse Bruine Kandij Fijn 500 Gram Doos2,15
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Jonagold appels in tas product photo
Jonagold appels in tasCoop Appelen Jonagold 70-80 mm Klasse I 1,5 kg Tas2,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
565
Koolhydraten
56
Vetten
33
Verzadigde vetten
19
Eiwitten
11
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0