0
Winkelmand

Speklapjes in ketjapsaus

Heerlijk stoofgerecht. Probeer deze speklapjes in ketjap saus eens uit, zeker het proberen waard!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de spekrepen met gemberpoeder, zout en peper. Giet er een scheutje ketjap over, meng goed en laat even marineren.
  2. Verhit de olie en bak hierin het vlees in porties zodat het niet gaat koken. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2-3 minuten mee.
  3. Meng de ketjap, azijn en een scheutje water erdoor en laat circa 20 minuten sudderen op een lage stand zodat de saus indikt. Voeg de laatste 5 minuten de prei toe.

Ingrediënten

4 personen

500 gram speklapjes in repen

2 theelepels gemberpoeder (djahé)

100 milliliter ketjap manis

3 eetlepels wokolie

2 uien gesnipperd

3 teentjes knoflook fijngehakt

3 eetlepels wittewijnazijn
of
3 eetlepels blanke azijn

1 prei in smalle ringen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Varkensspeklap zonder zwoerd product photo
Varkensspeklap zonder zwoerdCoop Varkensspeklap zonder zwoerd 3 stuks2,90
Alternatief
1
Sum & Sam Djahe product photo
Sum & Sam DjaheSum & Sam Djahe 26gr Pot0,71
Alternatief
1
Ketjap Manis product photo
Ketjap ManisA ketjap manis kentel no.1 500 ml can1,89
Alternatief
1
Sum & Sam Oosterse Wokolie product photo
Sum & Sam Oosterse WokolieSum & Sam Wokolie 500ml3,49
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Natuurazijn product photo
Bio+ NatuurazijnBio+ natuurazijn 1l fles0,99
Alternatief
1
Prei kort product photo
Prei kortPrei kort0,65
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
535
Koolhydraten
13
Vetten
42
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
22
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0