0
Winkelmand

Speklapjes met tuinbonen en gebakken aardappelen

Probeer ook eens deze heerlijke speklapjes met tuinbonen en gebakken aardappelen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Boen de citroen schoon. Rasp 1 theelepel van de schil en pers de vrucht.
  2. Meng de ui met de knoflook, 3 eetlepels olijfolie, zout, peper en de honing.
  3. Bestrijk de speklapjes met dit mengsel en laat 15 minuten marineren.
  4. Kook de aardappelplakken in 5-8 minuten beetgaar. Kook de tuinbonen.
  5. Dep het vlees een beetje droog. Rooster de speklapjes in een hete grillpan of koekenpanin 10 minuten goudbruin.
  6. Bak intussen de aardappels in de rest van de olijfolie.
  7. Giet de bonen af, voeg zout en peper toe en serveer ze bij de aardappelen met de speklapjes.

Ingrediënten

4 personen

1 citroen

1 ui gesnipperd

1 teentje knoflook gesnipperd

6 eetlepels olijfolie

1 theelepel honing

500 gram magere speklapjes

1000 gram aardappels geschild, in plakjes

450 gram diepvriestuinbonen

Ingrediënten

Voor 4 personen

3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Varkensspeklap zonder zwoerd product photo
Varkensspeklap zonder zwoerdCoop Varkensspeklap zonder zwoerd 3 stuks2,90
Alternatief
1
g'woon Röstirondjes product photo
g'woon Röstirondjesg'woon voorgebakken rostirondjes 600 gr1,35
Alternatief
2

Niet beschikbaar

diepvriestuinbonen
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
830
Koolhydraten
55
Vetten
50
Verzadigde vetten
16
Eiwitten
32
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0