0
Winkelmand

Sperziebonen met balsamico, blauwe kaas en amandel

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de sperziebonen in 7-8 minuten beetgaar en giet ze af. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan lichtbruin.
  2. Schep de olijfolie en balsamico door de sperziebonen. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Bestrooi de sperziebonen met de kaas en amandelen. Lekker met ciabatta of stokbrood.

Ingrediënten

4 personen

800 gram sperziebonen afgehaald

50 gram amandelschaafsel

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel balsamicoazijn

125 gram blauwe kazen verkruimeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

Sperziebonen product photo
SperziebonenUnbranded Sperziebonen 400 GRM VERPAKT2,29
Alternatief
2
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
2381656000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
310
Koolhydraten
12
Vetten
22
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
12
Vezels
8
Zout
0.6
Suiker
0