0
Winkelmand

Sperziebonen met krieltjes, ei en romige pestosaus

Kook perfecte sperziebonen met romige pestosaus makkelijk en snel, in 20 minuten.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de sperziebonen in 10 minuten beetgaar en kook intussen de eieren in 7 minuten hard. Laat de eieren schrikken onder koud water en pel ze.
  2. Verwarm de crème fraîche in een pannetje op een lage stand en roer de pesto erdoor. Zorg ervoor dat de saus niet kookt.
  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de koelverse krieltjes in circa 10 minuten rondom goudbruin. Serveer de sperziebonen met de krieltjes, pestosaus en een ei.

Ingrediënten

4 personen

500 gram sperziebonen

4 eieren

200 gram crème fraîche

4 eetlepels pesto

3 eetlepels olijfolie

900 gram krieltjes koelvers

Ingrediënten

Voor 4 personen

2135410000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Minikrieltjes voordeelverpakking product photo
Minikrieltjes voordeelverpakkingUNBRANDED Voorgekookte minikrieltjes 600g0,89
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
590
Koolhydraten
44
Vetten
37
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
15
Vezels
9
Zout
0.9
Suiker
0