0
Winkelmand

Sperziebonensalade met pesto, gerookte kip en ei

Probeer deze salade eens uit met een heerlijke combinatie van sperziebonen met pesto, gerookte kip en ei.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de sperziebonen in circa 6 minuten beetgaar en spoel ze af met koud water.
  2. Maal de pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook en basilicum fijn in een keukenmachine. Voeg de olie toe, maal kort tot een pesto en breng op smaak met zout en peper.
  3. Breng de sperziebonen op smaak met de pesto.
  4. Kook de eieren in circa 4-5 minuten halfzacht, laat ze schrikken en pel ze. Halveer de eieren.
  5. Serveer de sperziebonen met de plakjes gerookte kip en de zachtgekookte eieren.

Ingrediënten

4 personen

500 gram sperziebonen afgehaald

2 eetlepels pijnboompitten

25 gram Parmezaanse kaas

1 teentje knoflook

30 gram basilicum

6 eetlepels olijfolie

4 eieren

1 gerookte kipfilet in dunne plakken

Ingrediënten

Voor 4 personen

Sperziebonen product photo
SperziebonenSperziebonen, los1,39
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Slagerskwaliteit Gerookte kipfilet product photo
Slagerskwaliteit Gerookte kipfiletSlagerskwaliteit Gerookte kipfilet2,15
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
360
Koolhydraten
8
Vetten
25
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
23
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0