0
Winkelmand

Sperzieboon'frietjes' met limoen-avocadomayo

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Steek de barbecue aan. Week de satéprikkers in water.
  2. Blancheer de sperziebonen circa 2 minuten. Droog de sperziebonen en smeer ze in met de olijfolie.
  3. Spies een sperzieboon op 2 satéprikkers en maak vol met de resterende sperziebonen, tot de 2 spiesjes vol zitten. Herhaal dit tot alle sperziebonen op zijn.
  4. Rooster de sperziebonen circa 10 minuten op de barbecue en keer om tot beide kanten goed gekleurd zijn.
  5. Pureer intussen de mayonaise met de avocado en het limoensap tot een gladde saus. Serveer de sperziebonen met de mayonaise en bestrooi met de limoenrasp.

Ingrediënten

4 personen

500 gram sperziebonen afgehaald

2 eetlepels olijfolie

8 eetlepels mayonaise

1 avocado

1 limoen rasp en sap

Ingrediënten

Voor 4 personen

Sperziebonen product photo
SperziebonenSperziebonen, los1,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
8718963172642 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
450
Koolhydraten
9
Vetten
43
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
4
Vezels
6
Zout
0.3
Suiker
0