0
Winkelmand

Spies van roggebrood, blauwe kaas en druiven

Annemiek Swart (48) woont samen, heeft twee kids: “Persoonlijk vind ik witte druiven lekkerder dan rode. Zeker in combinatie met de blauwe kaas en het roggebrood. Het hapje ziet er leuk uit en smaakt fris door de combinatie van het zoute van de kaas met het friszoete van de druif. Ik combineer druiven vaker met kaas, maar dit is wel een heel feestelijk geheel.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kaas in tien plakjes.
  2. Snijd de roggebroodstukjes los van elkaar. Leg op elk stukje roggebrood een stukje blauwe kaas.
  3. Was de druiven, haal ze los van de tros. Steek er twee aan elke prikker en steek de prikker in de kaas.

Ingrediënten

10 personen

150 gram blauwe kazen

10 roggebroodvierkantjes

20 druiven

Ingrediënten

Voor 10 personen

Coop Gorgonzola product photo
Coop GorgonzolaCoop Gorgonzola2,66
Alternatief
1
Van Dijk Fries roggebrood gesneden product photo
Van Dijk Fries roggebrood gesnedenVan Dijk Fries roggebrood half 500 gram artikelnummer 1200,99
Alternatief
1
Pitloze witte druiven product photo
Pitloze witte druivenDruiven wit pitloos, Coop, 500 gram2,29
Alternatief
1

Alternatief