0
Winkelmand

Spinazie, aardappels en kipkrokant-schnitzels

We eten vandaag lekker verse spinazie, aardappels en kipkrokant-schnitzels!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de vastkokende aardappelen, was ze goed en snijd in vieren. Stop ze in een pan met een laagje water en kook in ongeveer 15 minuten gaar. Giet ze daarna af.
  2. Verhit in een koekenpan een beetje boter of olie en bak op middelhoog vuur de kipkrokant-schnitzels in ongeveer 10 minuten bruin. Draai ze tussentijds om.
  3. Doe de spinazie in een pan met zeer weinig water. Kook de spinazie in enkele minuten gaar en laat het daarna uitlekken.
  4. Bereid tot slot de jus volgens de bereidingswijze op de verpakking en giet over de aardappels.

Ingrediënten

4 personen

450 gram vastkokende aardappels

4 kip kipkrokant-schnitzels

2 zakken spinazie à 300 gram

1 zakje jus naturel of jus rundvlees

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aardappelen vastkokend groen product photo
Aardappelen vastkokend groenAardappelen vastkokend groen4,39
Alternatief
1
Kip krokant schnitzel product photo
Kip krokant schnitzelKip krokant schnitzel3,25
Alternatief
2
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,45
Alternatief
1
Becel Vlees & jus voor bakken & braden wikkel product photo
Becel Vlees & jus voor bakken & braden wikkelBECEL MARG B&B 60X200G WRA DB NL1,09
Alternatief
1

Alternatief