0
Winkelmand

Spinnen-ei

Hij ziet er misschien ingewikkeld uit, maar dit spinnen-ei maak je in een handomdraai.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de eieren 8 minuten en laat schrikken in koud water. Snijd de eieren overdwars door de helft. Haal de dooier eruit en doe deze in een kom
  2. Knip de bieslook fijn
  3. Doe de roomboter en de bieslook bij de eierdooiers en roer dit tot een romig geheel. Voeg naar smaak zout en peper toe
  4. Doe de massa in een spuitzak en vul hier de uitgeholde eieren mee
  5. Snijd de olijf doormidden. Gebruik de ene helft als lijfje van de spin en snijd de andere helft in zes gelijke stukjes en gebruik deze als de pootjes
  6. Zet tot het serveren in de koeling

Ingrediënten

15 eieren gekookt

bosje bieslook (naar smaak toevoegen)

400 gram roomboter op kamertemperatuur

peper en zout (naar smaak toevoegen)

15 zwarte olijven

Ingrediënten

Voor 0 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
2
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Roomboter ongezouten product photo
Roomboter ongezoutenSuperunie Roomboter Ongezouten Zuivelmeester 40x250g Doos1,89
Alternatief
2
Jozo Zout & peper mix product photo
Jozo Zout & peper mixJOZO Zout & Peper Mix Extra Fijn 100 g Bus1,09
Alternatief
1
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
270
Koolhydraten
1
Vetten
27
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0