0
Winkelmand

Spitskool met slavinken

Spitskool wordt vaak verwerkt in een stamppot, maar het is ook heerlijk om alle ingrediënten apart van elkaar te eten. Aardappels en vlees erbij, lekkere saus erover en je zet heel eenvoudig een lekkere Hollandse maaltijd op tafel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm wat boter in een koekenpan. Bak de slavinken in ongeveer 20 minuten onder regelmatig draaien bruin en gaar.
  2. Bak ondertussen in een koekenpan de krieltjes of schijfjes in zo’n 10 tot 12 minuten goudbruin en gaar.
  3. Verwarm in een pan een ruime hoeveelheid water. Kook hierin de spitskool in ongeveer 8 tot 10 minuten gaar.
  4. Maak tot slot de saus volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Ingrediënten

4 personen

700 gram Coop duo krieltjes
of
700 gram aardappelschijfjes

2 zakjes Coop spitskool à 350 gram

4 slavinken

1 zakje Maggi kaas-. kerrie-
of
1 zakje roomsaus

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624251154 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710624300364 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Spitskool product photo
SpitskoolSpitskool1,39
Alternatief
1
8713526800796 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Maggi Kerriesaus product photo
Maggi KerriesausMAGGI Saus Kerrie 39 Gram Zakje0,81
Alternatief
1
8712100634529 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief