0
Winkelmand

Spitskoolpasta met mozzarella

Een heerlijk Italiaans recept voor spitskoolpasta met mozzarella.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle samen met de kool in 8-10 minuten beetgaar.
  2. Verhit de olijfolie en fruit daarin de ui en knoflook.
  3. Schep de mozzarella, kruiden en citroenrasp en -sap erdoor en laat de mozzarella iets smelten.
  4. Verdeel de pasta met de tomaatjes over de borden en bestrooi met de geraspte kaas.

Ingrediënten

4 personen

500 gram spitskool

250 gram groene tagliatelle

2 eetlepels olijfolie

1 ui gesnipperd

2 teentjes knoflook gesnipperd

200 gram mozzarella in plakjes

2 theelepels gedroogde italiaanse kruiden

1 citroen schoongeboend, uitgeperst, schil geraspt

250 gram cherry-/kerstomaatjes

50 gram belegen kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Spitskool product photo
SpitskoolSpitskool1,39
Alternatief
1
Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Top! van Coop Buffel mozzarella product photo
Top! van Coop Buffel mozzarellaBuffel mozzarella origineel2,55
Alternatief
2
8712200947369 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8422480091033 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Melkan Jong belegen 48+ kaas stuk product photo
Melkan Jong belegen 48+ kaas stukMelkan Gouda Jong-Belegen 48+ 930g8,71
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
535
Koolhydraten
58
Vetten
21
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
25
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0