0
Winkelmand

Stamppot van voorjaarsgroenten met mosterd en broodkruim

Ontdek deze lekkere stamppot van voorjaarsgroenten met mosterd en broodkruim! Perfect voor de vegetariërs of voor de vegetarische dag.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels gaar in ruim water met zout. Giet ze af en stamp tot een puree met de zure room en mosterd.
  2. Schep alle groenten door de puree en roer eventueel op een lage stand nog een paar minuten door.
  3. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak hierin het broodkruim op middelhoge stand in een paar minuten bruin en krokant. Voeg op het laatste moment de knoflook toe en fruit kort mee.
  4. Serveer de stamppot met het gebakken broodkruim.

Ingrediënten

4 personen

800 gram kruimige aardappels

200 milliliter zure room

2 eetlepels grove mosterd

200 gram andijvie

200 gram bospeen

1 bosje radijs

5 lente-/bosuitjes

2 eetlepels olijfolie

2 sneeën bruinbrood

2 teentjes knoflook

Ingrediënten

Voor 4 personen

 product photo
kruimige aardappels
Alternatief
Melkan zure room product photo
Melkan zure room0,95
Alternatief
2
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse Mosterd product photo
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse Mosterd1,09
Alternatief
1
Andijvie fijn product photo
Andijvie fijn1,19
Alternatief
1
Bospeen product photo
Bospeen1,09
Alternatief
2
Radijs product photo
Radijs0,59
1
Bosuien product photo
Bosuien0,79
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,59
Alternatief
1
Boeren waldkorn bruin heel product photo
Boeren waldkorn bruin heel1,84
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droog0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
380
Koolhydraten
47
Vetten
16
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0