0
Winkelmand

Stamppotje met zoete aardappel, spruitjes en feta

Probeer eens dit stamppotje met zoete aardappel, spruitjes en feta!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de zoete aardappels 7-8 minuten. Voeg de spruitjes toe en kook ze 10 minuten mee tot ze beetgaar zijn.
  2. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  3. Giet de aardappels en spruitjes af. Stamp deze niet helemaal fijn en breng op smaak met zout en peper.
  4. Roer de feta en de helft van de geroosterde pijnboompitten erdoor. Verdeel de rest van de pijnboompitten en de rucola of spinazie erover.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram zoete aardappel geschild, in stukken

500 gram spruitjes schoongemaakt

100 gram pijnboompitten

200 gram feta in blokjes

75 gram rucola grof gesneden
of
75 gram spinazie panklaar

Ingrediënten

Voor 4 personen

2135170000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725021786 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
3
Dodoni Fetakaas product photo
Dodoni FetakaasDodoni Fetakaas2,99
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
8710624328153 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
555
Koolhydraten
58
Vetten
25
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
19
Vezels
11
Zout
1.6
Suiker
0