0
Winkelmand

Stapelsalade van peer, verse kaas en currycrisps

Probeer eens deze stapelsalade van peer, verse kaas en currycrisps!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de olie op lage stand en voeg de broodkruimels en kerrie toe. Roerbak de kruimels tot ze knapperig en goudbruin zijn en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Meng de olijfolie met de oregano en strooi er wat peper over. Laat op smaak komen.
  3. Snijd de peer door en verwijder het klokhuis. Leg de helften met het snijvlak naar beneden en snijd ze ieder in 8 dunne plakjes.
  4. Druppel op elk bordje een beetje oregano-olie.
  5. Leg hierop een kleine ovale vorm ricotta (deze quenelles maak je met 2 dessertlepels) en plakjes peer.
  6. Druppel hierop nog wat olie en vervolg met nog een ricotta-quenelle en de rest van de plakjes peer.
  7. Bestrooi met de kerriekruimels en wat mooie blaadjes oregano en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels olijfolie

2 sneeën wit brood verkruimeld, zonder korst

1 theelepel kerriepoeder

4 eetlepels olijfolie extra vergine

2 takjes verse oregano alleen de blaadjes

1 peer gedroogd, gewassen, rijp

100 gram ricotta

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Molenbrood Vloerbrood wit product photo
Molenbrood Vloerbrood witMolenbrood Vloerbrood wit2,59
Alternatief
1
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Oregano Heel product photo
Verstegen Oregano HeelVerstegen oregano 11 g Pot2,19
Alternatief
1
8713893182877 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
235
Koolhydraten
13
Vetten
19
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0