0
Winkelmand

Steak de Paris

Probeer ook eens deze heerlijke steak de Paris!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Begin met de kruidenboter. Meng alle ingrediënten hiervoor en breng op smaak met zout en peper. Vorm van de boter een rol in vershoudfolie en leg deze rol in de koelkast of kort in de diepvries om op te stijven.
  2. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit de boter en olie en bak het vlees hierin 2-3 minuten per kant.
  3. Neem het vlees uit de pan en voeg de cognac toe aan het bakvet.
  4. Serveer de biefstukken met de jus en leg er een plakje kruidenboter op.
  5. Lekker met gebakken aardappels of friet en een Franse salade.

Ingrediënten

4 personen

4 biefstukken à 150 g

1 eetlepel arachideolie

2 eetlepels cognac
of
2 eetlepels vieux

voor de kruidenboter

250 gram roomboter zacht

250 gram roomboter zacht

1 bosje verse peterselie fijngehakt

1 eetlepel verse dragon gehakt

2 teentjes knoflook geperst

2 eetlepels citroensap

Ingrediënten

Voor 4 personen

2117110000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,39
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
5410293752015 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624178499 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Verstegen Dragon product photo
Verstegen DragonVerstegen dragon 11 g Pot2,09
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
750
Koolhydraten
2
Vetten
66
Verzadigde vetten
41
Eiwitten
35
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0