0
Winkelmand

Stokbrood met paprika, olijven en Parmezaanse kaas

Probeer ook eens een stokbrood met paprika, olijven en Parmezaanse kaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de paprika's in de voorverwarmde oven tot het vel zwarte plekken vertoont. Leg de paprika's in een afgesloten kom of plastic zak en laat iets afkoelen. Verwijder de schil en de zaadlijsten.
  2. Bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen buiten de oven en snijd er aan de bovenkanten schuine inkepingen in voor de vulling.
  3. Pureer de paprika's grof met de tomaten, de olijven, het citroensap en de kaas. Verdeel dit mengsel over de inkepingen van 2 stokbroden. 

Ingrediënten

12 personen

3 rode paprika's

2 gele paprika's

2 afbakstokbroden

12 gedroogde tomaten op olie in stukjes

150 gram zwarte olijven zonder pit

2 citroenen uitgeperst

125 Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 12 personen

3491 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
3480 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,99
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
195
Koolhydraten
24
Vetten
6
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0