0
Winkelmand

Stokbrood met pesto, roomkaas en bosui

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen buiten de oven en snijd er aan de bovenkanten schuine inkepingen in voor de vulling.
  2. Meng de pesto met de roomkaas. Bestrijk de inkepingen van 2 stokbroden met dit mengsel.
  3. Steek er de plakjes tomaat in en bestrooi met de bosui of bieslook en peper.

Ingrediënten

12 personen

2 afbakstokbroden

90 gram pesto

300 gram verse roomkaas

2 tomaten in dunne plakjes

1 lente-/bosui gehakt
of
2 eetlepels bieslook gehakt

Ingrediënten

Voor 12 personen

2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
3
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
220
Koolhydraten
21
Vetten
12
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0