0
Winkelmand

Stokbroodje mozzarella

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het stokbrood in dunne schuine plakjes. Leg de stokbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  2. Pureer de knoflook en meng door de olie, besmeer de plakjes stokbrood met het oliemengsel. Bak in ongeveer 10 a 12 minuten krokant. Haal de ovenplaat uit de oven en laat de stokbroodjes afkoelen.
  3. Snijd ondertussen de mozzarella in dunne plakjes. Snijd de dadels in dunne reepjes.
  4. Verdeel de rucola over de gebakken broodjes en verdeel de plakjes mozzarella erover.
  5. Bestrooi met de reepjes dadel en besprenkel als laatste met de balsamico cream.

Ingrediënten

4 personen

1 stokbrood

2 bollen TOP van Coop buffelmozzarella

1 deciliter olijfolie

1 teentje knoflook

15 ontpitte dadels

20 gram rucola

2 eetlepels Monini balsamico cream

Ingrediënten

Voor 4 personen

2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Top! van Coop Buffel mozzarella product photo
Top! van Coop Buffel mozzarellaBuffel mozzarella origineel2,55
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
Dadels zonder pit product photo
Dadels zonder pitDadels zonder pit 250gr2,51
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1

Alternatief