0
Winkelmand

Klassieke stoofperen

Wil je zelf stoofpeertjes maken? Dit is het ideale recept!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de peertjes, maar laat het steeltje eraan zitten.
  2. Zet een pan met dikke bodem op het vuur en giet hier de wijn in.
  3. Leg de peertjes in de wijn en giet er water bij totdat de peertjes helemaal onder staan.
  4. Voeg kaneelstokjes, citroensap en suiker toe.
  5. Breng het geheel aan de kook.
  6. Draai vervolgens het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat de peren 2 uur koken tot ze zacht en mooi rood zijn.

Ingrediënten

4 personen

4 gieser wildeman peren

3 deciliter rode wijn

1 deciliter water

2 kaneelstokjes

2 eetlepels citroensap

100 gram suiker

200 gram karamelvla

2 speculaasjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8713893185304 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Rode huiswijn product photo
Coop Rode huiswijnCOOP huiswijn rode wijn 1l3,99
Alternatief
1
8710624344443 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kaneel product photo
Verstegen KaneelVerstegen Kaneel / Canelle 10 g zakje1,74
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Melkan Karamel vla product photo
Melkan Karamel vlaMelkan Karamelvla Verse 1 l Pak met punt1,19
Alternatief
1
g'woon Speculaas brokken product photo
g'woon Speculaas brokkeng'woon Speculaas brokken1,19
Alternatief
1

Alternatief