0
Winkelmand

Stoofpeertjes in bladerdeeg met pecannoten en chocolade

Probeer eens deze stoofpeertjes in bladerdeeg met pecannoten en chocolade!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Snijd reepjes van het bladerdeeg en bevestig een reep deeg boven aan de peer door het uiteinde om het steeltje te vouwen. Ga in een cirkel schuin naar beneden en eindig bij de onderkant van de peer.
  3. Bak de peren circa 10 minuten in de oven tot het deeg goudbruin en knapperig is. Smelt intussen de chocolade au bain-marie.
  4. Serveer de peertjes lauwwarm en besprenkel met de gesmolten chocolade. Bestrooi met de pecannoten.

Ingrediënten

4 personen

500 milliliter rode wijn

1 kaneelstokje

2 kruidnagels

3 eetlepels suiker

4 stoofperen geschild

4 plakjes bladerdeeg ontdooid

100 gram pure chocolade in blokjes

30 gram pecannoten fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Rode huiswijn product photo
Coop Rode huiswijnCOOP huiswijn rode wijn 1l3,99
Alternatief
1
8715104414142 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200082299 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Daily Chef Stoofpeer runderlap product photo
Daily Chef Stoofpeer runderlapdaily CHEF Stoofperen Met Runderlapje En Aardappelpuree 500gr4,29
Alternatief
2
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1
g'woon Pecannoten ongebrand ongezouten product photo
g'woon Pecannoten ongebrand ongezouteng'woon Pecannoten ongebrand ongezouten2,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
365
Koolhydraten
44
Vetten
18
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0